Ormanlı İlkokulu
ORMANLI BELDESİ MERKEZ MAH. HASAN YENER SK. NO: 8 EREĞLİ / ZONGULDAK
0 (372) 344 60 03

VİZYON

Çevresiyle bütünleşmiş, çağın değerlerini kavrayan, bilgi toplumun insanlarının yetiştiği; karşılıklı sevgi-saygı-hoşgörü, güven ve işbirliğine dayalı sürekli yenileşme anlayışını benimseyen yenilikçi, yerel ve ulusal başarıların elde edildiği model bir okul olmak.

MİSYON

Yenilikçi ve özgürce düşünen öğrenmeyi öğrenen öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen rekabetçi ekip çalışmasına ve sürekli gelişmeye inanan her alanda başarıyı hedefleyen öğrenciler yetiştirmek ve onları geleceğe hazırlarken çalışmalarımızı demokratik iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırmak için gerekli tedbirleri almaktır.

BAŞARILAR

2012-2013 :Eğitim-Öğretim Yılı: Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında yılın kaliteli ekibi kategorisinde Türkiye 2. liği. 2013-2014 :Beyaz Bayrak ödülü.
Öğretim Şekli :Normal-Taşıma Merkezi

Normal-Taşıma Merkezi