CHİLDREN OF NATURE

Projemizde 6-11 yaş arası öğrenciler yer almaktadır. Projemizde STEM yaklaşımını kullanarak öğrencilerimize dünyanın kaynaklarının sınırsız olmadığını anlamalarını amaçladık. Ayrıca bu süreçte güvenli internet kullanımı, doğru internet kullanımı ve web 2.O araçlarının yaygınlaştırılmasını sağlayarak hem doğaya hem de teknolojik çağa yönelik farkındalık yaratmayı hedefledik. Öğrencilerimizde Sıfır Atık/Geri Dönüşüm bilinci oluşturmayı, Sıfır Atık/Geri Dönüşüm ve doğayı koruma bilincini artırarak geleceğine sahip çıkan bilinçli bireyler yetiştirmek, artık materyallerden farklı eğitim materyalleri yapılarak yaratıcı eğitim materyalleri üretilmesini sağlamak, malzemeleri farklı düşünme, dönüştürme ve kullanma becerilerini geliştirerek doğal kaynakların tüketiminin azaltılmasına katkıda bulunmayı hedefledik.

20-06-202320-06-202320-06-202320-06-202320-06-202320-06-202320-06-202320-06-202320-06-202320-06-202320-06-202320-06-202320-06-2023

CHİLDREN OF NATURE

·         Proje etkinliklerimizle okul bahçemize çiçekler dikerek, onların bakım sorumluluğunu aldık.

·         Doğal malzemeler kullanarak proje adımızda yer alan harflerden işbirlikçi çalışmamızı gerçekleşirdik.

·         Jigsawplanet uygulamasıyla Doğa ve Çocuk konulu puzzle çalışmaları yaptık.

·         Wordart uygulamasıyla projemizin içeriği hakkında beyin fırtınası etkinliği ile tasarımlar gerçekleştirdik.